ΔΙΟΦΑΝΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ


Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΕΛΕΟΣ!!!ΕΔΕΙΞΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ''ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ'' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ... FACEBOOK!

 





Στις 9 Μαρτίου του 2021 στο διάγγελμα του πρωθυπουργού τα σχόλια και τα έλεος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ακόμη και από επώνυμους συμπολίτες.

Στις 78.000 αντιδράσεις που καταγράφονται έως σήμερα, οι 58.000 είναι τα <<έλεος>>, 11.000 είναι <<like>>, 5.800 είναι τα <<γέλια>> και τα κλάματα.... έχει όμως και φανατικούς υποστηρικτές όπου μετρούν τους 1.900 πατώντας  <<τέλειο>>...

Τι και αν προσπαθούσε χρόνια να φτιάξει την εικόνα του με την βοήθεια των ΜΜΕ όπως ισχυρίζονται πολίτες στα σχόλια, η οικονομική ασφυξία του τελευταίου έτους λόγω του αναγκαστικού εγκλεισμού, οι ξυλοδαρμοί μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, τα κλειστά σχολεία , τα τελευταία νέα για παρτίδες εμβολίων που αποσύρθηκαν προσωρινά λόγω πιθανών παρενεργειών , το πιστοποιητικό εμβολιασμού , το μεταναστευτικό, οι αποκαλύψεις παιδεραστίας γνωστών ηθοποιών, υπουργών κτλ  που βρίσκονταν από επιλογή των κυβερνώντων σε θέσεις εξουσίας( και ας μην γνώριζαν οι ίδιοι τα αίσχη τους...???) βαραίνουν το κλίμα παντού στην Ελλάδα, και πιθανότερα να το βαρύνουν και άλλο στο άμεσο μέλλον. 

Με την Τουρκία όλα καλά????

Εάν προσθέσουμε και τους σεισμούς που έπληξαν την Θεσσαλία...γέρνει πολύ η ζυγαριά..
Οικίσκοι, τροχόσπιτα και σκηνές για τους Έλληνες πληγέντες....οικισμοί με όλα τα κομφόρ οι μετανάστες...

Στην προσπάθεια του να αλλάξει αυτό το κλίμα,  έκανε 2-3 ακόμη άστοχες κατά τους πολίτες ανακοινώσεις(δες σχόλια στις ανάρτησεις του πριν τα κατεβάσουν..) διότι τα αποτελέσματα είναι τα ίδια....στις 11 και 12  Μαρτίου η δήμο-σκόπηση(αντιδρασεις-σχόλια) των πολιτών ήταν γι ακόμη μια φορά σαφέστατη..δεν άγγιξε την πλειοψηφία ακόμη και η εξαγγελία ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα ζητηθεί από τους θεσμούς πίσω....(ποίος άραγε σκέφτηκε ότι έπρεπε να επιστραφεί με την αγορά κλειστή τους περισσότερους μήνες του χρόνου ???????? Είναι κατόρθωμα αυτό της κυβέρνησης????)

Και βέβαια ούτε λόγος για παραίτηση από κανέναν...γιατί πιθανότατα να υπολογίζουν στο καλοκαίρι που έρχεται όπου θα <<λύσουν τα λουριά>>  (με περιορισμούς μην γελιόμαστε)...για να νομίζουμε και εμείς μετά από έναν χειμώνα κόλαφο...ότι θα έχουμε ελευθερία και θα ξεχάσουμε κάνοντας μπάνια τα αίσχη του χειμώνα....σε μια χώρα που θα μετρά εκατοντάδες δομές μεταναστών, εκατομμύρια βιασμένων ψυχών και ποιος ξέρει πόσων χιλιάδων βιασμένων κορμιών...

Η δήμο-σκόπηση η αληθινή (αντιδράσεις) γιατί προέρχεται απευθείας από τούς πολίτες και όχι στημένα πράγματα...ήταν σαφέστατη...άλλα ας μην χαίρονται οι προηγούμενοι...ποιος θα ξεχάσει το η θάλασσα δεν έχει σύνορα, τα επιδόματα που δίνονται σε αλλοδαπούς και που ποτέ δεν είχαν οι Έλληνες, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τα χημικά σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά, το Μάτι, τα <<δικαιώματα>> της Τουρκίας στο αιγαίο...κι αν πάρει και μερικά νησία μας... κατά τον Ζουράρη..θα τα πάρουμε πίσω...αν τα πάρουμε..


Βέβαια δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε που το πάνε...κάποια στοιχεία παρατίθενται παρακάτω και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου..όλα ξετυλίγονται με τους νόμους που νομοθετούν όλοι στην βουλή...δεν εξαιρείται κανείς...αυτά δεν ζούμε εξάλλου????

Πασόκ...1ο μνημόνιο
Νέα Δημοκρατία...2ο μνημόνιο
Σύριζα(πρώτη φορά αριστερά)...3ο μνημόνιο...
Βουλή...όλα τα παραπάνω και προηγούμενα..είτε μικρό κόμμα είτε μεγάλο..το έγκλημα συνυπογράφηκε από όλους!

Ο ένας είναι η συνεχεία του άλλου στον ίδιο σκοπό ταγμένοι χέρι χέρι..την Ελλάδα θέλουν χωρίς τους Έλληνες...

Βάλε και άλλο χρέος κυρ Στέφανε.....θα το γλεντήσουμε απόψε...

Όπως πάντα, τα συμπεράσματα δικά σας....


ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!

Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ!















ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΟΦΑΝΗ:6934141042




                 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ 



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ