ΔΙΟΦΑΝΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ


Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ‘NΥΦΗ’....

 

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟ 1962 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...


Το 1962 όπου η Ελλάδα ήταν σε περίοδο λιτότητας ο βασιλιάς Παύλος πάντρευε την κόρη του Σοφία, δίνοντας προίκα 300.000 δολάρια, ενώ δαπανήθηκαν 2.800.000 δραχμές για το «γάμο του αιώνα» με τον Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Όμως οι πληροφορίες των ανθρώπων της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα λένε ότι κανείς δεν ήξερε, δημόσια τουλάχιστον, το πραγματικό ύψος της προίκας της βασίλισσας Σοφίας.....


Στις 19 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Οικονομικών Σπυρίδων Θεοτόκης καταθέτει στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο δίνεται προίκα στη Σοφία ύψους 9 εκατομμυρίων δρχ. που απαλλάσσεται από κάθε φορολογία και μπορεί να μετατραπεί σε συνάλλαγμα, μετά από αφόρητες πιέσεις της βασίλισσας Φρειδερίκης. «Η συμβολή του ελληνικού λαού εις την αποκατάστασιν  της βασιλόπαιδος Σοφίας, πρωτίστως προβάλλεται ως ηθική και έμπρακτος συμμετοχή αυτού εις το ευτυχές γεγονός...». λέει ο Θεοτόκης. Οταν έγινε γνωστό οι φοιτητές διαδήλωναν φωνάζοντας «Προίκα στην παιδεία όχι στη Σοφία», μια φράση που έμεινε στην ιστορία.


Και έτσι στις 15 Μαρτίου 1962 η πλειοψηφία της τότε Βουλής ψήφισε— κατ’ απαίτηση της βασίλισσας Φρειδερίκης —νόμο περί συστάσεως προικός για την πριγκίπισσα Σοφία.


ΔΕΝ ΈΦΤΑΝΕ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ, ΑΦΟΎ ΕΠΊ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΠΡΟΙΚΊΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΌ ΤΗΣ, ΌΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΔΑΝΊΑΣ ΆΝΝΑ ΜΑΡΊΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΠΟΥ Η ΕΛΛΆΔΑ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΈΣ ΧΏΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗ ΛΑΊΛΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΉΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΉΡ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: « επιθυμούμεν να δηλώσωμεν ότι ουδέποτε η άποψις μας δύναται να έχη την έννοιαν προσβολής προς την βασιλόπαιδα. Είναι εκτός ημών οιαδήποτε πρόθεσις προσβολής. Ευγενείς άνθρωποι δεν προσβάλλουν. Και η ΕΚ αποτελείται από ευγενείς ανθρώπους».


ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΙΚΙΖΌΤΑΝ ΜΕ 1.000 ΔΡΑΧΜΈΣ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ 1.000 ΔΡΑΧΜΕΣ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΙΧΕ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΑΡΑ Η ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…


Η ΠΡΟΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ‘’ΑΦΟΡΗΤΕΣ’’ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ-ΑΝΑΚΟΊΝΩΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΌΣΙΕΣ ΔΑΠΆΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ….


Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕ ΌΤΙ ΛΕΦΤΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ…ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΙΚΑ…


Η ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ  ΓΙΆΝΝΗ ΚΑΤΡΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ «Η ΓΈΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΎ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ», ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ:

«Την ίδια εποχή γυμνασιάρχης ακριτικής περιοχής στη βόρεια Ελλάδα απηύθυνε δραματική έκκληση προς το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών, επισημαίνοντας ότι“οι μαθηταί του γυμνασίου κατέστησαν πραγματικοί σκελετοί εκ της πείνης”»


ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΊΕΥΣΗ ΠΛΟΎΣΙΩΝ ΔΏΡΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ: Για τη μεταφορά της νύφης και του πατέρα της, που τη συνόδευσε στην εκκλησία, χρησιμοποιήθηκε χρυσή άμαξα συρόμενη από έξι χρυσοντυμένα λευκά άλογα. Για τη διακόσμηση των δυο ναών (ορθόδοξου και καθολικού) χρειάσθηκαν 80.000 τριαντάφυλλα και γαρίφαλα.



Για την εκμαίευση πλούσιων δώρων απλώθηκε ένα πυκνό και πιεστικό δίχτυ εντός και εκτός της Ελλάδας. Οργανώσεις, ιδρύματα, τράπεζες, οργανισμοί, σχολεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, βρεφοκομεία, νοσοκομεία υποχρεώθηκαν να αποστείλουν δώρα. Όλοι επίσης οι προσκληθέντες γαλαζοαίματοι (έκπτωτοι και εν ενεργεία) εφοπλιστές, βιομήχανοι και άλλοι εχάρισαν ένα πραγματικό βουνό από κοσμήματα και πολύτιμους λίθους.

Μερικές εβδομάδες πριν από τους γάμους, η βασίλισσα Φρειδερίκη με τη Σοφία πήγαν στο Παρίσι και στο Λονδίνο για “ψώνια”. Όταν γύρισαν, κάποιος αδιάκριτος δημοσιογράφος στο αεροδρόμιο είχε την υπομονή να μετρήσει 120 βασιλικές αποσκευές. Και επειδή έγινε θόρυβος στον Τύπο, εξεδόθη ανακοίνωση του βασιλικού αυλαρχείου που διευκρίνιζε ότι οι 120 βαλίτσες περιείχαν δώρα ομογενών (εφοπλιστών) του Λονδίνου προς τη μελλόνυμφη πριγκίπισσα..  Η Αγγλίδα δημοσιογράφος κ. Ρεντ έγραψε ότι “τα δώρα που απεστάλησαν στους νεόνυμφους ήταν τόσο πολλά, ώστε να τους διατηρήσουν βαθύπλουτους σ’ όλη τους τη ζωή” ».

ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, Η ΠΡΟΙΚΑ ΟΣΟ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΓΑΜΟ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ, ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΏΣΕΙ ΤΑ ΣΤΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΟΊΡΑΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΆΠΟΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΒΙΒΛΙΆΡΙΑ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΙΧΡΉ ΚΑΤΆΘΕΣΗ…ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ….

ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ..ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1963 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΊΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ…


             

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΈΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙ΄ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…1.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΉΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕΙΜΕΙΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΌΤΑΝ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ ΛΑΌΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ… ΤΡΙΣΈΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΈΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ..ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ..ΠΑΙΔΟΜΑΖωΜΑΤΑ..ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑ..ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΑ….


ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΆ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑ; 

ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΌΤΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΚΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ..ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΜΌΝΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

Καταγγέλλουμε την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς, τον σφετερισμό τους, την καταδολίευση τους, την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα. Οι Κύριοι (Κουρήτες), όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα». Επί Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) επίσης ο νόμος όριζε την αμιγώς Ελληνική φυλετική καθαρότητα των Συγκλητικών – από τις τάξεις των οποίων εξελέγετο ο εκάστοτε Βυζαντινός Αυτοκράτωρ – και μάλιστα επί ποινή εκπτώσεως των κληρονομικών Συγκλητικών προνομίων των απορρεόντων εκ της καταγωγής τους. Για δε τον βασιλέα της Ρωμανίας ( αυτοκράτωρ ήταν υποδεέστερος του τίτλου του βασιλέως ) ίσχυε : «…τα μεν εώα έθνη διδόασι τιμήν τω Βασιλεί ως διαδόχω του πατρικού οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Αυτός ο όρος της εθνολογικής κληρονομικής διαδοχής αποδυναμώθηκε με την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας για τον Αυτοκράτορα ο οποίος έπρεπε να είναι : «Πιστός εν Χριστώι τωι Θεώι Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων».

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.. ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΥΛΙΚΌ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΌΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ‘ΝΥΦΕΣ’ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΜΠΟΡΕΊ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ''ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ'' ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ... 

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΌΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΏΡΑ…ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ .

ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ- 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ