ΔΙΟΦΑΝΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ


Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Η Ελλάδα στέλνει τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία

 

Στρατιωτικά οχήματα στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Τα οχήματα αυτά θα αντικατασταθούν με αντίστοιχα γερμανικά είπαν…..


ΤΑ ΝΈΑ ΉΡΘΑΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ.

Ο Όλαφ Σόλτς, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να εφοδιάσει τη χώρα μας με νέου τύπου στρατιωτικά οχήματα, αφού προηγουμένως η Ελλάδα αποστείλει τεθωρακισμένα οχήματα σοβιετικού τύπου στην Ουκρανία.


«Συμφωνήσαμε με τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι θέλουμε να κάνουμε το ίδιο(που κάναμε με την Τσεχία) με την Ελλάδα, η οποία έχει τέτοιον εξοπλισμό και θα τους παρέχουμε  Γερμανικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού», δήλωσε ο κ. Σολτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και προσέθεσε ότι οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν από τα υπουργεία ‘Αμυνας των δύο χωρών.


                                       


Τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού ΒΜΡ-1 βρίσκονται σε Έβρο και νησιά του Αιγαίου. Θεωρούνται μικρότερης επιχειρησιακής αξίας για τον Eλληνικό Στρατό λόγω της παλαιότητάς τους.


Σε δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις εμπλέκει η κυβέρνηση αλλά και το σύνολο της βουλής την Ελλάδα και τους Έλληνες μιας και όλοι μέσα στην βουλή έχουν ταχθεί υπέρ της αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία όπως έχει ήδη γίνει και τους προηγουμένους μήνες, σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγο των εντάσεων με την Τουρκία.


Είναι αδιανόητο οι Έλληνες πολίτες να μαθαίνουν μέσω Αμερικανών ομολόγων την αποστολή βαρύτερου οπλισμού στην Ουκρανία και μέσω Γερμανών ηγετών την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και των ιδίων ώστε να αποσταλούν και τεθωρακισμένα στην Ουκρανία σε μια χρονική περίοδο όπου κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας καθώς μέρος του στρατιωτικού υλικού, έστω και παλαιού, θα αφαιρεθεί από τα νησιά του Αιγαίου και της Θράκης.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε στην εκπομπή ‘’Αταίριαστοι’’ ότι  «το υλικό που αποστέλλει η Ελλάδα στην Ουκρανία είναι παλιό οπότε μας συμφέρει να το αντικαταστήσουμε με νεοτέρα τεχνολογικά οχήματα και εξάλλου είναι μέσα στην συμφωνία που προηγήθηκε να αποσταλεί στρατιωτικό υλικό ως βοήθεια στην Ουκρανία»… δεν αρκέστηκε όπως γνωρίζουμε η βουλή μόνο σε ανθρωπιστική βοήθεια…


Βεβαιώνει δε ο ίδιος πως «Πρώτα θα έρθουν τα πιο σύγχρονα και μετά θα φύγουν τα πεπαλαιωμένα» και ότι η συμφωνία αυτή δεν θα κοστίσει απολύτως τίποτα στην Ελλάδα και πως οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Άμυνας μέσα στον επόμενο ένα-ενάμιση μήνα.


 

Εμείς  όπως και να έχει αναμένουμε την  γραπτή συμφωνία… διότι ποτέ στην ιστορία έως σήμερα οι Γερμανοί ηγέτες δεν χάρισαν τίποτα στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες…. αντιθέτως τους  χάρισαν οι πολιτικοί του παρελθόντος της Ελλάδας ακόμη και τις γερμανικές αποζημιώσεις του Β’ παγκοσμίου πολέμου…


 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ <<ΣΤΕΙΛΕ ΕΣΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ….?????>>

ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ,ΜΕ ΝΕΑ ‘Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???


 

 Γιατί αξίζει  να αναφέρουμε πως υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να την πατήσουμε σαν τους Πολωνούς, οι οποίοι και ανέφεραν πρόσφατα πως οι Γερμανοί είχαν υποσχεθεί και σ’ εκείνους πως θα αντικαθιστούσαν τα άρματα μάχης που έστειλαν για βοήθεια στην Ουκρανία με δικά τους, αλλά, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», ο Πολωνός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Szymon Szynkowski vel Sek δήλωσε "Έχουμε ήδη παραδώσει σημαντικό αριθμό τανκς στην Ουκρανία. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει μόνο υποσχέσεις από το Βερολίνο, εκτός από σχεδόν καμία λεπτομέρεια. Οι Γερμανοί υποσχέθηκαν να αναπληρώσουν τις προμήθειες μας, αλλά δεν έκαναν τίποτα"


 



Αναλυτικά το άρθρο ΕΔΩ

Τελικά μήπως θα γίνεται σιγά σιγά η <<αποστρατικοποίηση>> των νησιών που τόσο επιθυμεί η Τουρκία σε περίπτωση που η Γερμανία θα αδυνατεί να τηρήσει την συμφωνία και με την Ελλάδα, ενώ τα οχηματά μας θα καλύπτουν ανάγκες άλλων χωρών???


Τελικά μήπως η εξωτερική πολιτική ασκείται από την Ευρωπαϊκή-Γερμανική ηγεσία και απλά ανακοινώνεται  στους αρμόδιους της Ελλάδας  για να εκτελέσουν, όπως ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ???

 

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.



πηγή



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6934141042


                        

e-mail:ninadimitriou2019@gmail.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ